*click on this spongebob to follow . thanks .
 cute lullaby mmuaahh ;)

Sunday, 8 December 2013

Muffin muffin muffin

Assalamualaikum.
07 Disember 2013, Bandar Mahkota Cheras. Ada birthday party untuk budak comel sorang ni, Aleesya :)
Every party mesti ada goodies bag kan? Haa goodies bag mesti diberi untuk everyone kan? Okay dalam goodies bag ni sheera letak air kotak soya, satu bekas marshmallow, sepeket gula-gula and yaasin. Setiap orang dapat lahh. Opsss lupa pulak. Ada sekali. haaaaa, tau macam mana nak buat? Sheera tau macam mana nak buat. Nak rasa sheera punya? Meh meh tempah kat sheera.

Boleh tempah muffin. Contact dekat tepi ni. Tak berani lagi bagi number phone. Hehehe

nilah hasil-hasil muffin yang sheera buat ;)




4 comments :

Ayue Idris said...

mcm sedap je muffin tu! lapa pulak~

Sheera Nubies said...

memang sedap gilaaaa pun. hihi

Mastura Daud said...

sedapnyaaaaa.. :) *telan air liur*

Sheera Nubies said...

Mastura Daud taknak tempah ke? hihi